Ervaringen massage

Meer recensies vind je op mijn Google pagina.


Vandaag weer bij Carla geweest, voel me herboren. Heerlijk!

KristelMijn ontspanningsmasseuse klinkt te min voor wat zij doet. Wanneer mijn huid geen aanraking verdraagt, ontwart ze mijn aura. Wanneer ik in mijn hoofd zit, laat ze me aarden. Wanneer ik een knoop in mijn energie heb, zucht ze die weg en wrijft met haar handen. Wanneer ik vertel, luistert zij en andersom. Oordeelloos en vanuit haar hart. Ik ben haar zo dankbaar.

KimZeer kundig en vertrouwd adres. Sfeervol en hygiënisch. Ik ben ook zeer goed geholpen bij mijn rugklachten, deze zijn inmiddels praktisch verdwenen. Daarnaast biedt Carla mij echt elke keer weer de juiste ontspanning op het juiste moment. Ik beveel dan ook iedereen een massage van Carla aan!!!

AsmarindaEen bijzondere en heerlijke relaxte ervaring heb ik mogen ondervinden in de massagepraktijk van Carla. Een aanrader voor iedereen die even helemaal weg wilt uit het drukke leven met de nodige stress. Ik voelde me herboren. Naast de heerlijke massages geeft Carla ook reiki en Bars behandelingen, dus voor ieder wat wils. Bedankt Carla ik kom zeker nog een keer terug.

CindySuper verkwikkende en ontspannende massage. Bij Massagepraktijk IJsselstein geniet ik regelmatig van een heerlijke ontspanningsmassage. Carla zorgt voor een fijne sfeer en ik zak meestal snel weg in een ontspannende sensatie. Ze past de massages altijd aan, aan waar ik op dat moment behoefte aan heb.

JoostVandaag geen ontspanningsmassage vanwege het coronavirus, maar wel een fijne Yoga Nidra relax sessie op een veilige afstand van 1,5 meter van elkaar. Ik kwam met een vol hoofd en ik ging volkomen ontspannen weer naar huis. Heerlijk, dank je wel Carla!

PetraHeerlijke ontspanningsmassage. Na een heerlijke ontspanningsmassage bij Carla van Massagepraktijk IJsselstein voel ik mij weer als herboren. Een echte aanrader voor iedereen. Bedankt Carla, ik kom gauw weer.

SelmaAls je toe bent aan een goede en ontspannen massage ben je hier op het juiste adres! Echt een cadeautje voor jezelf!

RebeccaCarla Richie van Massagepraktijk IJsselstein heeft een heerlijke plek om tot ontspanning te komen. Haar massages geven je de aandacht die je nodig hebt voor jezelf. Ook geeft zij handvaten om in je soms te drukke leven om te gaan met spanning. Een aanrader! Geef jezelf op tijd wat Me-Time.

BarberaVandaag mijn eerste stoelmassage gehad van Carla in Massagepraktijk-IJsselstein. Het voelde prettig en ontspannen - ik moest sterk denken aan de term 'liefdevolle aandacht' die in de mindfulness wordt gebruikt. Aanrader!

MoniqueIk ben vanochtend heerlijk een uur lang gemasseerd op een verwarmde massagetafel. Carla is een van de weinige masseurs die echt vraagt en aanvoelt wat je nodig hebt. Super!

LindaZojuist een rustgevende massage gehad bij Carla, heerlijk even compleet weg

SandraVandaag mijn 1e massage (nek en rug) gehad en nu weet ik weer wat ontspannen zijn is, iets wat ik al jaren niet meer gevoeld had, dus kijk uit naar de volgende massage.

MoniekHeerlijke stoelmassage gehad, fijne ontspanning als start van het weekend. Dankjewel Carla!

AstridSchrijf zelf een recensie