Haptische massage

Behandeling Haptische massage

Een ontspannende massage vanuit de haptonomie waarbij aanraking voorop staat. Haptonomie betekent “de wijze van aanraken” en gaat uit van het belang en de kracht van gevoelens. Onze gevoelens bepalen voor een groot deel wat we doen, de keuzes die we maken en de manier waarop we dat doen. Geestelijke of lichamelijke spanning kan lichaamsveranderingen veroorzaken, die je je mogelijk niet bewust bent, waardoor lichamelijke klachten en blokkades kunnen ontstaan. Er wordt gewerkt op de spieren en energiebanen. De aanraking brengt je in contact met je gevoelens en geeft meer inzicht in jezelf.

Bij deze massagevorm kom je in een diepe ontspanning, zodat de energie weer beter kan doorstromen en het lichaam zijn natuurlijke evenwicht kan hervinden.Haptische massage IJsselstein
Haptische massage


Tarieven Haptische massage vanaf 1 april 2022

Behandeling Massage tijd* Sessie tijd Prijs
Haptische massage 30 minuten 45-60 minuten € 40,-
Haptische massage 60 minuten 75-90 minuten € 67,50
* De massagetijd is de daadwerkelijke duur van de massage zelf. Dus bij een massagetijd van 60 minuten duurt de massage ook daadwerkelijk 60 minuten!

Echt tijd en aandacht voor jou

Bij iedere massage wordt altijd een half uur extra ingepland, zodat er ruim voldoende aandacht is voor jou. Voorafgaand aan de massage hoor ik graag even hoe het op dat moment met je is en wat er in je leven speelt. Na iedere massage is er tijd om even rustig bij te komen en na te genieten.