Hotstone massage

Behandeling Hotstone massage

Bij hotstone massage worden verwarmde basalt stenen geplaatst op knooppunten van het lichaam, zoals de wervelkolom en de handpalmen. Deze natuurlijk gevormde lavastenen bevatten veel ijzer en magnesium, waardoor ze de warmte goed vast houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en geven je lichaam nieuwe energie.

De warmte van de stenen dringt diep door in jouw spierweefsel en zorgt voor een intense ontspannende werking. De hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Energie gaat makkelijker stromen, waardoor stress en vermoeidheid verminderen.Hotstone massage IJsselstein
Hotstone massage


Tarieven Hotstone massage vanaf 1 juli 2020

Behandeling Massage tijd* Sessie tijd Prijs
Hotstone massage 30 minuten 45-60 minuten € 37,50
Hotstone massage 60 minuten 75-90 minuten € 62,50
* De massagetijd is de daadwerkelijke duur van de massage zelf. Dus bij een massagetijd van 60 minuten duurt de massage ook daadwerkelijk 60 minuten!

Echt tijd en aandacht voor jou

Bij iedere massage wordt altijd een half uur extra ingepland, zodat er ruim voldoende aandacht is voor jou. Voorafgaand aan de massage hoor ik graag even hoe het op dat moment met je is en wat er in je leven speelt. Na iedere massage is er tijd om even rustig bij te komen en na te genieten.