Ontspanningsmassage

Behandeling Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Deze heerlijke massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Het masseren helpt het lichaam de afvalstoffen af te voeren. Voor het behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, kan een regelmatige massage preventief werken.

Er wordt gebruik gemaakt van trage en knedende massagebewegingen. Uiteraard wordt de ontspanningsmassage aangepast aan je persoonlijke behoefte. Je kunt kiezen voor een massage van het hele lichaam of voor een deel van het lichaam.Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage


Tarieven Ontspanningsmassage vanaf 1 januari 2024

Behandeling Massage tijd* Sessie tijd Prijs
Ontspanningsmassage 60 min. 75-90 min. € 77,50
Combi massage 60 min. 75-90 min. € 77,50
* De behandeltijd is de daadwerkelijke duur van de behandeling zelf. Dus bij een behandeltijd van 60 minuten duren de meditatie en massage samen ook daadwerkelijk 60 minuten!

Echt tijd en aandacht voor jou

Bij iedere massage wordt altijd een half uur extra ingepland, zodat er ruim voldoende aandacht is voor jou. Voorafgaand aan de massage hoor ik graag even hoe het op dat moment met je is en wat er in je leven speelt. Na iedere massage is er tijd om even rustig bij te komen en na te genieten.