Stoelmassage voor bedrijven

Massagepraktijk IJsselstein geeft shiatsu stoelmassages op locatie in Utrecht en omgeving. Wij verzorgen verschillende soorten stoelmassage voor bedrijven. Bent u opzoek naar een stoelmasseur in Utrecht of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

Werking stoelmassage

De stoelmassage wordt gegeven op een ergonomische stoel. Er wordt over de kleren heen gemasseerd. Door het masseren van drukpunten, rustgevende strijkingen en knedingen, gaat de energie in het lichaam stromen en wordt het immuunstelsel gestimuleerd. Regelmatige stoelmassage werkt preventief voor de gezondheid. De shiatsu stoelmassage is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Er wordt druk uitgeoefend op acupressuurpunten en de energie doorstroom in verschillende meridianen wordt gestimuleerd.
meer werking stoelmassage jjsselstein

Voordelen shiatsu-stoelmassage

Stoelmassage Utrecht - massagepraktijk IJsselstein Een regelmatige shiatsu stoelmassage biedt zowel voor werknemer als voor de werkgever verschillende voordelen.
- Een regelmatige massage verlaagt het ziekteverzuim en gaat RSI en CANS tegen.
- Het ontspant, verlaagt stressgevoelens en geeft energie, waardoor de productiviteit omhoog gaat.

meer voordelen stoelmassage jjsselstein

Fiscale voordelen

Onder bepaalde voorwaarden is het faciliteren van stoelmassage door u als werkgever volledig aftrekbaar.
meer fiscale voordelen stoelmassage jjsselstein

Tarieven stoelmassage

Stoelmassage Utrecht tarieven - massagepraktijk IJsselsteinGraag maken we een offerte op maat voor uw bedrijf. U vindt hier een indicatie van de tarieven en voorwaarden voor stoelmassage op locatie. De totaalprijs is onder andere afhankelijk van het benodigde aantal gediplomeerde shiatsu masseurs, de massagetijd per persoon en het aantal te masseren personen.

meer tarieven stoelmassage jjsselstein