Werking stoelmassage

Stoelmassage effecten

Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Door het masseren van drukpunten, rustgevende strijkingen en knedingen, gaat de energie in het lichaam stromen en wordt het immuunstelsel gestimuleerd. De masseur maakt door de shiatsu-massage de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen los. Regelmatige stoelmassage werkt preventief voor de gezondheid. De shiatsu stoelmassage is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Er wordt druk uitgeoefend op acupressuurpunten en de energie doorstroom in verschillende meridianen wordt gestimuleerd.

Stoelmassage is laagdrempelig

De stoelmassage duurt gemiddeld 15-20 minuten. De massage wordt over de kleren heen gegeven, waardoor het laagdrempelig en bij uitstek geschikt is om op de werkplek of tijdens beurzen en evenementen aan te bieden.

Voor wie is stoelmassage geschikt

Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die:
  • veel achter de computer werken
  • regelmatig onder hoge druk werken
  • veel in dezelfde houding zitten
  • lichamelijk zwaar werk verrichten

Waar wordt een stoelmassage gegeven?

De stoelmassage kan praktisch overal gegeven worden. Voor deze massagevorm is maar een kleine ruimte nodig. Het meest prettig is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer. Het voordeel van de stoelmassage is dat het kan worden toegepast op de werkplek zelf. Ook tijdens evenementen en bijvoorbeeld op de beursvloer geeft de stoelmassage een extra toevoeging aan het geheel.Stoelmassage IJsselstein