Energetische massage

Behandeling Energetische massage

Dit is een zachte massage waardoor jij je energie voelt en deze weer gaat stromen. Bij de energetische massage worden energiekanalen schoongemaakt en wordt blokkerende energie afgevoerd. Ik maak hierbij gebruik van lange langzame strijkingen en zal ook regelmatig mijn handen stil leggen op je lichaam. Zowel tijdens als na de energetische massage kunnen er verschillende emoties naar boven komen. Ook kun je warmte, kou of tintelingen ervaren. Een energetische massage kan worden gecombineerd met energetisch lichaamswerk of met bijvoorbeeld een haptische massage.

Door deze massagevorm kom je in een diepe ontspanning, meer tot jezelf, tot wie jij diep van binnen bent en voel je je meer in balans.Energetische massage IJsselstein
Energetische massage


Tarieven Energetische massage vanaf 1 april 2022

Behandeling Massage tijd* Sessie tijd Prijs
Energetische massage 30 minuten 45-60 minuten € 40,-
Energetische massage 60 minuten 75-90 minuten € 67,50
* De massagetijd is de daadwerkelijke duur van de massage zelf. Dus bij een massagetijd van 60 minuten duurt de massage ook daadwerkelijk 60 minuten!

Echt tijd en aandacht voor jou

Bij iedere massage wordt altijd een half uur extra ingepland, zodat er ruim voldoende aandacht is voor jou. Voorafgaand aan de massage hoor ik graag even hoe het op dat moment met je is en wat er in je leven speelt. Na iedere massage is er tijd om even rustig bij te komen en na te genieten.