Even voorstellen

even voorstellen

Graag stel ik mijzelf even aan je voor. Mijn naam is Carla Richie. Ik houd van vormgeving, reizen en ben erg geïnteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten, zowel fysiek als geestelijk. Deze laatste twee zijn voor mij ook volledig met elkaar verbonden.

Jaren geleden merkte ik op dat wanneer een bepaalde collega aan mijn bureau had gestaan, ik daarna heel chagrijnig was. Dit gebeurde iedere keer totaal onbewust. Het was niet direct iets dat hij zei of zo, maar ik nam (zoals ik inmiddels weet) zijn energie over.  "Toevallig" sprak ik daarover met een andere collega en zij attendeerde mij op het CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie) in Utrecht. Zo maakte ik voor het eerst kennis met energiewerk. Er ging een wereld voor mij open en het werken met energie heeft veel voor mij betekend in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kon hierdoor veel beter in mijn eigen energie blijven en daarmee in mijn eigen kracht.

 

Meer balans

Labeltjes zijn niet mijn ding, maar in 2007 ontdekte ik dat de eigenschappen van een HSP (high sensitive person) wel erg op mij van toepassing waren. Naast mijn toenmalige werk in de financiële sector verdiepte ik mij steeds meer in energiewerk, reiki, chakra’s, meditatie & leven in het nu. Ik merkte dat ik daardoor meer in balans kwam en bleef. Energiewerk helpt mij erg goed in het omgaan met mijn hoogsensitiviteit.  Ik vind energiewerk zo’n krachtig middel om beter in je vel te komen zitten. Ik wil jou daar ook graag mee laten kennismaken.

 

Massage

Ook in mijn massages vind je mijn energiewerk terug. Tijdens bijna iedere massagevorm werk ik ook op je energiesysteem. Je komt hierdoor beter in balans en loopt na een massage meer als jezelf bij mij de deur weer uit. Uiteraard heb ik ook op het vlak van massage een gedegen opleiding gevolgd. Onder andere aan de Holos Academie voor massagetherapie. Eind 2012 startte ik mijn eigen praktijk en sindsdien werk ik hier met veel liefde en plezier.

 

Holostische visie

Door mijn geloof en interesse in de connectie tussen lichaam en geest, ga ik in mijn praktijk ook uit van een holistische visie. Ik behandel jou als geheel en niet alleen jouw klacht of symptomen. Daarnaast ga ik er vanuit dat iedereen tijdens zijn leven een proces naar heelwording doormaakt. Je komt hierdoor steeds meer tot je eigen oorspronkelijke kern. Je laat los wat niet van jou is en wat niet (meer) bij jou past. Jouw heelwordingsproces ondersteun ik graag in mijn werk.

 

Ontspanning, ontstressen & therapie

In Massagepraktijk IJsselstein combineer ik graag massage met energie sessies & ontspanning (relax sessies) en sinds kort ook therapie. Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in stresscounseling & vitaliteitscoaching. Hierdoor kan ik je nog beter helpen met stress gerelateerde klachten en burn-out. In juni 2022 ben ik afgestudeerd als lichaamsgericht psychosociaal therapeut aan het Boswijk Instituut. Hierdoor kan ik je nog beter begeleiden in het omgaan met stressvolle gebeurtenissen of chronische stress in jouw leven.

Kortom, ik bied je alles om beter in je vel te zitten. Kies wat bij jou past.

Hopelijk tot snel,