Even voorstellen

even voorstellen

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Carla Richie. Al jaren ben ik zeer geïnteresseerd in de connectie tussen lichaam en geest. Voor mij is dat één geheel. In mijn praktijk werk ik dan ook op basis van een holistische visie.

 

Meer balans

Labeltjes zijn niet mijn ding, maar in 2007 ontdekte ik dat de eigenschappen van een HSP (high sensitive person) wel erg op mij van toepassing waren. Naast mijn toenmalige werk in de financiële sector was ik veel bezig met energiewerk, reiki, chakra’s, meditatie & leven in het nu. Ik merkte dat ik daardoor meer in balans kwam en bleef. Energiewerk helpt mij erg goed in het omgaan met mijn hoogsensitiviteit.  Ik vind energiewerk zo’n krachtig middel om beter in je vel te komen zitten dat ik anderen daar ook graag mee wilde laten kennismaken.

 

Massage

Na het volgen van meerdere opleidingen op het gebied van massage, onder andere aan de Holos Academie voor massagetherapie, startte ik eind 2012 mijn eigen praktijk.

 

Ontspanning & ontstressen

Binnen Massagepraktijk IJsselstein combineer ik massage met energie sessies en ontspanning (relax sessies). Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in stresscounseling, vitaliteitscoaching, om je nog beter te kunnen helpen met stress gerelateerde klachten en burn-out. Verder ben ik op dit moment een 4-jarige HBO opleiding tot psychosociaal therapeut aan het volgen, zodat ik je in de toekomst nog beter kan begeleiden in het omgaan met stressvolle gebeurtenissen of chronische stress in jouw leven.

Kom dus voor een heerlijke complete ontspanningservaring naar Massagepraktijk IJsselstein.

Hopelijk tot snel,