Holistische massage

Behandeling Holistische massage

De Holistische massage is gericht op het lichaam als geheel. Er wordt zowel gewerkt op de spieren als op de energie. De Holisitische massage richt zich op de ontspanning van lichaam en geest als geheel. Ze bevat een combinatie van verschillende massagetechnieken en intuïtie. In het lichaam opgeslagen emoties worden bewust gemaakt en ervaren, waardoor energieblokkades oplossen en jouw energie weer vrij kan stromen.

De Holisitische massage is dus een heerlijke ontspannende massage die ervoor zorgt dat je weer in balans komt. De massage is volledig op jou afgestemd, op wat jij op dit moment nodig hebt.Holistische massage IJsselstein
Holistische massage


Tarieven Holistische massage vanaf 1 januari 2024

Behandeling Massage tijd* Sessie tijd Prijs
Holistische massage 60 min. 75-90 min. € 77,50
Combi massage 60 min. 75-90 min. € 77,50
* De massagetijd is de daadwerkelijke duur van de massage zelf. Dus bij een massagetijd van 60 minuten duurt de massage ook daadwerkelijk 60 minuten!

Echt tijd en aandacht voor jou

Bij iedere massage wordt altijd een half uur extra ingepland, zodat er ruim voldoende aandacht is voor jou. Voorafgaand aan de massage hoor ik graag even hoe het op dat moment met je is en wat er in je leven speelt. Na iedere massage is er tijd om even rustig bij te komen en na te genieten.